WELKOM OP DE WEBSITE VAN STRONG STEEL

Stoer en sterk, dat zijn de sieraden van Strong!

De edelstalen sieraden hebben zowel een tijdloze als trendy uitstraling. Tijdloos door het strakke ontwerp en trendy door combinaties van materialen. Zo zijn er sieraden die bestaan uit staal en carbon. Ook zijn er combinaties met leer en rubber.

Op deze website kunt u een deel van de collectie bekijken en mooie afbeeldingen downloaden.

Onder het kopje “Strong Dealers” kunt u de dealers bij u in de buurt vinden.

 
Daarnaast heeft Strong een aparte lijn voor vrouwen: Strong Lady.

Deze stoere edelstalen damessieraden bestaan o.a. uit colliers, armbanden en ringen. De collectie bevat combinaties van de materialen edelstaal, keramiek, zirkonia en briljant.

Strong Lady heeft de uitstraling die de vrouw van deze tijd wilt!

Onder het menu Strong Lady vindt u meer informatie over deze dameslijn.

Strong lady edelstalen sieraden logo


Edelstalen sieraden voor vrouwen
Binnen de Strong collectie zijn er drie groepen te onderscheiden:

Strong Solid:

Deze ontwerpen zijn geheel vervaardigd uit stainless steel. De modellen zijn modern, strak en opvallend door de matte of gepolijste bewerking.

Strong Black:

Voor deze lijn wordt vooral gebruik gemaakt van zwart rubber en leer. De combinatie van deze materialen met stainless steel geeft een vintage look.

Strong Carbon:

Voorheen had carbon om zijn sterkte, stijfheid en lichtgewicht vooral een elementaire functie in zijn toepassing in de lucht- en ruimtevaart. Tegenwoordig heeft het ook een decoratief element in bijvoorbeeld autointerieurs en accessoires.

Het carbon wordt verwerkt in delen van de stalen sieraden om het een technische, maar tevens verfijnde uitstraling te geven.

De brede collectie van Strong Steel beantwoordt ieder zijn wensen: er zijn modellen van fijn tot grof, van traditioneel tot trendy, voor ieder wat wils!