Disclaimer

Alle wijzigingen in prijzen, tekst, foto's en tekeningen zijn voorbehouden aan L. Kasius Sieraden BV. Er kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend.
De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. L. Kasius Sieraden BV aanvaard hiervoor nimmer aansprakelijkheid. L. Kasius Sieraden BV sluit elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van (of de onmogelijkheid van het gebruik van) de gepubliceerde informatie op deze website

Copyright
De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten en foto's van deze site behoren toe aan L. Kasius Sieraden BV.
Niets van deze site mag zonder schriftelijke toestemming van L. Kasius Sieraden BV worden verveelvoudigd met uitzonderingen van de downloadbare wallpapers en banners. De inhoud van deze site is alleen bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel, gebruik. Voor elk ander gebruik is vooraf toestemming van L. Kasius Sieraden BV vereist.

Browsers
Deze website is geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox en Internet Explorer 6.0 of hoger met een schermweergave van minimaal 1024x768 pixels. Uw browser dient Javascript enabled te zijn.
Voor de optimale weergave van de website dient u tevens de Flash plug-in geïnstalleerd te hebben.

Concept & realisatie
Het concept en de realistatie van deze website is verzorgd door Wendrich Reclame.Communicatie.Internet.